Activităţi didactice desfăşurate de un francez la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

În perioada 08 – 20 martie 2016, dra. Audrey Selnet, lector francez în cadrul misiunii de sprijin temporar desfăşurată la Jandarmeria Română, va desfăşura activităţi didactice la nivelul catedrei “Pregătire socio-umană şi limbi străine”, în vederea susţinerii procesului de învăţare a limbii franceze, la cursurile planificate a se desfăşura în perioada menţionată, cu elevii anului II de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Activităţile desfăşurate vor fi de natură să trezească interesul elevilor în ceea ce priveşte limba şi cultura franceză, precum şi stimularea dorinţei de perfecţionare a nivelului lingvistic, prin conştientizarea importanţei limbilor străine în societatea contemporană şi în contextul participării Jandarmeriei Române la numeroase misiuni internaţionale.

Jandarmeria Română beneficiază în perioada 01.09.2015-31.05.2016, în cadrul unei misiuni de sprijin temporar, de prezenţa unui lector francez (dra. Audrey SELNET), în vederea susţinerii procesului de învăţare a limbii franceze la cursurile organizate în cadrul instituţiilor de învăţământ specializate.

Aşa cum am afalt de la maiorul Cristian Ipate, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, întrucât ziua de marţi a avut o semnificaţie aparte, 8 martie – aniversarea Zilei Internaţionale a Femeii, cadrele militare şi personalul contractual feminin, precum şi elevele şcolii au primit flori şi felicitări din partea colegilor şi a comenzii unităţii. De asemenea, dra. lector Audrey Selnet a fost primită cu ospitalitate de către colegii jandarmi, care i-au oferit un mărţişor şi un buchet de flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.