O noua performanţă în tenisul de câmp falticenean

Unul dintre cele mai aşteptate turnee ale anului din Circuitul Tenis 10: Winter Series Little Stars! s-a desfăurat în perioada 2 – 3 aprilie, pe terenurile de tenis ale Clubului Voinicelu din Bucureşti.  Evenimentul sportiv reuneşte micii campioni pasionaţi de tenis care au câştigat cel puţin o competiţie dintre cele derulate în sezonul de iarnă, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016. Anul acesta, peste 85 de copii au dat curs invitaţiei, printre ei numărându-se şi fălticenii David Onisei, la Nivelul Portocaliu (copii până la 9 ani) şi Ştefan Fântânariu, la Nivelul Roşu (copii până la 8 ani), ambii copiii practicând tenisul de câmp în cadrul secţiei de tenis a ACS “Nada Florilor” Fălticeni sub îndrumarea instructorului Marcel Dascălu.

În cadrul turneului au fost 4 probe, jucătorii de la nivelurile Roşu, Portocaliu şi Verde (copii până la 10 ani luptându-se pentru podiumurile de la fiecare nivel competiţional. La Verde, fetele şi băieţii au jucat separat, ultimul meci fiind dedicat câştigătorilor de la ambele categorii care se luptă pentru titlul de Supercampion

Ştefan Fântânariu, a avut o prestaţie foarte bună în grupa principală, din care s-a calificat mai departe, dar a fost eliminat în optimile de finală.

David Onisei a câştigat titlul de campion al turneului – Winter Series Little Stars la Nivelul Portocaliu după ce a avut o zi foarte grea, în cursul zilei de sâmbătă jucând toate partidele programate. David a început concursul într-o grupă de 5 sportivi, din care s-a calificat în grupele eliminatorii, apoi s-a îndreptat spre finală unde l-a întâlnit pe Ilie Havier din Mioveni, Argeş pe care l-a învins cu scorul de 3-7/ 7-4/ 7-5. La Nivelul Portocaliu, la care au fost înscrişi 48 de concurenţi.

“Îi felicit pe David şi Ştefan pentru rezultatele extraordinare pe care le-au obţinut la turneul celor mai buni copii din România. David, campionul nostru, a confirmat valoarea, la fel şi Ştefan, care, chiar dacă nu a trecut de optimi, a avut un comportament exemplar. Este meritul lor şi al părinţilor pentru că în ultimele două săptămâni, din motive medicale, nu am putut să-i antrenez şi nici nu am putut să fiu alături de ei la Bucureşti. Doresc să mulţumesc celor care susţin constant activitatea secţiei de tenis, Primăria Fălticeni şi omul de afaceri Grigore Florea, pentru că prin aportul lor fac posibile astfel de performanţe”, a precizat instructorul Marcel Dascălu.

Jucătorii au primit pachete de participare la eveniment ce au inclus un tricou cu emblema turneului, un rucsac Whirlpool şi un voucher cu discount pentru produsele Whirlpool, de care se poate bucura întreaga familie şi alte produse şi servicii oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului iar câştigătorilor le-au fost înmânate trofeele turneului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.