ACS „Şomuz” Fălticeni mai spera la promovare în Divizia A a Campionatului Naţional de Tenis de Masă

Echipa de tenis de masă a ACS „Şomuz” Fălticeni a încheiat Campionatul Naţional de Tenis de Masă, Echipe seniori, Divizia “B” pe locul 4, după ce sâmbătă, 16 aprilie, a susţinut, la Odorheiul Secuiesc, ultimele două jocuri din faza play-off. După o primă dispută câştigată de “Şomuz” cu 5-4, în al doilea joc (manşa retur), CSS Odorheiul Secuiesc s-a impus cu 5-3.

“Ne-am autodepăşit în acest sezon, după ce, cu un an în urmă, în primul sezon din divizia B, Şomuz Fălticeni s-a clasat pe locul 7. Avem în lot  cei mai tineri jucători din campionat, Nemaciuc şi Hurloi, care au avut evoluţii foarte bune, ducând echipa la acest nivel. N-am fi ajuns aici fără sprijinul Primăriei Fălticeni care ne-a ajutat financiar să putem face deplasările şi să organizăm turneele de la Fălticeni care s-au bucurat de prezenţa a sute de sportivi din toată ţara”, ne-a declarat ing. Cătălin Cozma coordonatorul echipei.

Chiar şi de pe poziţia a patra în clasamentul final, echipa din Fălticeni, formată din  Marius Moşneagu, Mihai Nemaciuc, Vlad Hurloi şi coordonatorul lotului Cătălin Cozma, poate spera la o promovare în Divizia A. Decizie finală va fi dată de Federaţia Română de Tenis de Masă în luna august, la finalul sezonului trecut promovând primele patru echipe.

La competiţia organizată de Federaţiei Române de Tenis de Masă, ACS “Somuz” s-a calificat în play off-ul diviziei B ocupând locul II în seria I. În prima etapă a play off-ului, disputată la Fălticeni în zilele de 5 şi 6 martie, echipa ACS “Şomuz” Fălticeni nu a reuşit să treacă de  favorita la promovare, C.S. “Farul” Constanţa, constănţenii venind în nordul ţării cu o echipă foarte bună, cu jucători foarte bine cotaţi, cum ar fi Bogdan Postudor şi Bogdan Simion care evoluează în Superligă şi Ion Danilov, component al naţionalei de tineret a Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.