Sucevenii doresc ocursa aeriană Suceava-Bruxelles, într-un sondaj on line al Blue Air

Pe site-ul Aeroportului Suceava a fost lansat un sondaj online prin care compania Blue Air va analiza cererea de zboruri a pasagerilor din regiunea de Nord a Moldovei până în 30 septembrie când compania aeriană a transferat o parte din operaţiunile aeriene de la Bacău la Suceava.

Așa cum se precizează pe pagina de facebook a Aeroportului Suceava, ”compania Blue Air a transferat o parte din operațiunile aeriene de la Bacău la Suceava în perioada 10 August – 30 septembrie. În acestă perioadă, vor fi operate mai multe destinații noi de la Suceava, printre care Bruxelles, Dublin și Torino. După această perioadă, în baza unei analize a cererii de zboruri a pasagerilor noștri, vom putea afla dacă portofoliul destinațiilor deservite de Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava” va fi completat de noi destinații, operate de către Blue Air.
Pentru a afla preferințele dumnevoastră de călătorie, vă invităm să accesați website-ul www.aeroportsuceava.ro și să completați sondajul destinațiilor care vă interesează”, precizează reprezentanții aeroportului sucevean.

Potrivit rezultatelor de până în prezent ale sondajului, cele mai multe solicitări sunt pentru Bruxelles, respectiv 67 la sută din voturi, după care urmează solicitările spre sau dinspre de Paris (6%),  Dublin(6%), Madrid (5%),  ,şi . Totodată, respondenţii au indicat ca fiind de interes şi destinaţiile Barcelona, Torino, Liverpool, Atena, Treviso, şi Tel Aviv. Cercetarea on line a cererii de zboruri Blue Air de pe Aeroportul Suceava va continua până în 30 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.