Gheorghe Flutur a fost validat preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost validat, joi, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava prin decizia Tribunalului Suceava.Solicitarea de validare a mandatului de preşedinte al CJ Suceava a fost depusă de secretarul Consiliului Judeţean Suceava şi a fost admisă de instanţa suceveană.

Decizia va fi adusă la cunoştinţa Prefecturii Suceava, a secretarului CJ Suceava şi a lui Gheorghe Flutur şi poate fi atacată cu apel în termen de două zile de la aducerea la cunoştinţa publică. Secretarul CJ Suceava va trebui să afişeze decizia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare.Tribunalul Suceava urmează să valideze vineri şi mandatele celor 36 de consilieri judeţeni aleşi în urma alegerilor locale.

Cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava al lui Gheorghe Flutur Gheorghe Flutur a fost câştigat la alegerile din luna septembrie cu 106.960 voturi.

PNL va avea în CJ Suceava majoritate şi în acest mandat, obţinând 18 consilieri judeţeni din cei 36. PSD va avea 13 consilieri judeţeni, iar PMP 5 consilieri judeţeni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.