Pe 2 decembrie se acordă tichete sociale

Persoanele defavorizate din judeţul Suceava vor primi pe carduri, în ziua de 2 decembrie o sumă de 720 de lei reprezentând contravaloarea unor tichete sociale. Cardurile vor putea fi folosite în restaurantele care intră în program

Prefectura Suceava a recepţionat la sfârșitul săptămânii trecute prima tranşă din suporturile electonice (carduri) pentru tichetele sociale pentru mese calde aferente judeţului Suceava acordate în conformitate cu OUG 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum şi unele măsuri de distribuire a acestora.

Cardurile vor fi alimentate cu suma de 180 lei/ lună, în acest an beneficiarii urmând să primească echivalentul pentru 4 luni, respectiv suma de 720 lei. Restaurantele care doresc să intre în reţeaua de comercianţi parteneri în acest program o pot face adresându-se companiei furnizoare de carduri Edenred.

Conform contractului recepţia finală a acestor carduri de către Instituţia Prefectului-judeţul Suceava se va face în cursul săptămânii viitoare, urmând ca începând cu data de 16 noiembrie acestea să fie distribuite către UAT-uri care prin membrii săi din Grupul de Lucru POAD să le redistribuie beneficiarilor finali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.