”Zilele stiintei și a roboticii”

Membrii Clubului de robotica a Colegiului ”Alexandru cel Bun” din din  Gura Humorului şi a Colegiului National „Dragos Voda” din Câmpulung Moldovenesc pregătesc pentru data de 20, respectiv 21 noiembrie, ”Zilele stiintei și a roboticii”-Online, eveniment ce îşi propune promovarea noilor tehnologii si a stiintei în rândul tinerilor suceveni!
”Zilele stiintei si a roboticii” se înscrie în European Robotics Week, iniţiativă a Comisiei Europene.
Activităţile programate cuprind webinarii, ateliere şi demonstraţii practice care au scopul de a promova importanţa tehnologiei si a stiintei.
Activităţile programate cuprind webinarii, ateliere şi demonstraţii practice care au scopul de a promova importanţa tehnologiei si a stiintei.  Vineri, 20 noiembrie, începând cu ora 18:00 vor avea loc conferințe susținute de profesori și mentori din domeniul STEM și al Roboticii pe platformele discord și microsoft teams. Sâmbătă, de la ora 9:00, se vor desfășura diverse ateliere susținute atât de elevi, cât și de cadre didactice sau mentori. Invitații speciali, Cristian Presură, inspectorul școlar Petru Crăciun, Mihai Peca, Ana Maria Stancu, Cristina Stancu, Manuela David.
Va rugam sa completati formularul de inscriere: https://forms.gle/82yJLeP4ys6HnyTq7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.