Prefectura Suceava anunţă că la începutul săptămânii vor fi examinaţi doar candidaţii pentru permis auto de categoria B

Prefectura Suceava a făcut duminică, 10 ianuarie o analiză la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava în urma căreia s-a hotărât prelungirea suspendării activităţii de examinare la proba practică a candidaţilor care erau programaţi în ziua de luni, 11 ianuarie 2021, pentru categoriile A, C, C+E şi D (10 candidaţi), urmând ca aceştia să fie reprogramaţi la o dată ulterioară. Pentru categoria B examinările se vor desfăşura în condiţii normale pentru toţi cei 60 de candidaţi înscrişi la examinare pentru data de 11 ianuarie 2021. Examinarea unui candidat pentru cat. B durează minim 25 de minute şi minim 45 de minute pentru categoriile C, C+E şi D.

„Instituţia Prefectului Suceava a făcut toate demersurile pentru a identifica atât prin solicitări la nivelul Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, cât şi la nivelul IPJ Suceava personal în vederea delegării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor în vederea asigurări continuităţii acestuia. Până în prezent au fost identificaţi doi agenţi de poliţie şi doi ofiţeri de la IPJ Suceava care şi-au dat acordul pentru a fi delegaţi la SPCRPCÎV Suceava şi a căror documente au fost înaintate la DRPCÎV în vedere încadrării, precum şi 3 examinatori din cadrul Direcţiei Generale care vor activa în cursul săptămânii viitoare la Suceava. În ziua de luni, 11 ianuarie 2021, examinările se vor desfăşura cu un număr de 4 examinatori.

În funcţie de disponibilitatea examinatorilor, vor fi depuse toate eforturile ca toţi candidaţii rămaşi neexaminaţi în zilele de 5-8 ianuarie 2021, să fie reprogramaţi în zilele de sâmbătă şi duminică, 16-17 ianuarie 2021. Candidaţii programaţi pentru aceste zile urmează să fie anunţaţi prin intermediul instructorilor, respectiv a şcolilor de şoferi imediat ce vom avea certitudinea numărului de examinatori ce pot lucra în zilele de weekend”, se precizează în comunicatul Instituții Prefectului – Județului Suceava.

Prefectura Suceava a precizat că în acest weekend s-au recuperat examinările care au fost suspendate în data de 4 ianuarie 2021, pentru toate categoriile, respectiv 60 pentru categoria B şi 10 pentru profesionişti.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.