Temperaturi scăzute şi vânt

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea.

Informarea a intrat în vigoare de ieri, 15 februarie, de la ora 20:00 şi este valabilă pînă miercuri, 17 februarie, la ora 10:00. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul menţionat, în nordul, centrul şi estul ţării, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă dimineaţa şi noaptea, iar în cursul nopţii de marţi spre miercuri (16/17 februarie) şi în regiunile sudice.

În aceste zone temperaturile minime se vor încadra, în general, între -15 şi -10 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor coborî pînă în jurul a -20 de grade. Maximele termice din cursul zilei de marţi (16 februarie) vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -6 şi 0 grade“, conform ANM.

Astăzi, 16 februarie, va fi cer variabil cu soare, dar va fi rece, astfel că maxima diurnă ajunge cu greu la -5 grade, în timp ce la noapte va fi ger şi se va înregistra o minimă de -11 grade. De miercuri, 17 februarie, trecem la temperaturi diurne pozitive, de 3 grade, cu posibilitatea de ninsoare slabă. Noaptea va fi rece cu o minimă de -3 grade. Joi, 18 februarie, va fi 1 grad, însă noaptea temperatura va scădea din nou la -11 grade. Vineri, 19 februarie, va fi frig, maxima zilei fiind de – 3 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.