Pregătește-te pentru sărbători în familie la Iulius Mall Suceava! Află programul special de Paște

Apropierea sărbătorilor pascale aduce un nou program de funcționare la Iulius Mall Suceava. Astfel, dacă ai început să te gândești la câte pregătiri ai de făcut până în momentul în care te așezi la masă cu cei dragi alături și te bucuri de arome alese, cadouri, zâmbete și povestiri, află că programul magazinelor s-a modificat. În timpul săptămânii acestea sunt deschise între orele 10.00 – 21.00, în Sâmbăta Mare în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar a doua zi de Paște între 10.00 și 21.00.

Vopsirea ouălor, decorarea casei, înnoirea garderobei, dar și cadourile aduse de Iepuraş sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paşte, iar pregătirile sunt o bucurie în fiecare an, căci asta aduce familia mai aproape. Dacă îți place să faci lucrurile din timp și ți-ai pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, poți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Suceava în intervalul orar 10.00 – 21.00 până vineri, 30 aprilie 2021, și între 10.00 – 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege și cadourile pentru cei dragi, decorul tematic cu iepurași și flori, ținuta pentru masa festivă și bunătăți de la producătorii locali. Excepție face hypermarketul Auchan, care este deschis între orele 07.00 – 21.00 până vineri, inclusiv și între 07.00 – 18.00, sâmbătă.

În prima zi de Paște, toată lumea ia o pauză pentru a sta alături de cei dragi, astfel că magazinele din Iulius Mall Suceava, inclusiv hypermarketul Auchan, vor fi închise. De luni, 3 mai 2021, toate magazinele vor fi deschise între orele 10.00 – 21.00. Programul complet poate fi consultat www.iuliusmall.com/suceava/ sau pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „This Easter, follow your nature”. Astfel, până pe 1 mai 2021, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere și te califici pentru marele premiu, o excursie în valoare de peste 600 de euro, cu destinația aleasă de tine. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/suceava/.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.