La Fălticeni, jocuri pentru copii pe 1 iunie

Marţi, 1 iunie, pe Aleea Pietonală, Primăria Municipiului Fălticeni în parteneriat cu Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” şi instituţiile de învăţământ preşcolar, gimnazial şi liceal din municipiu, organizează mai multe activităţi dedicate copiilor.

De la mic la mare, copiii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se bucure de momentele pregătite special pentru ei. Reprezentanţii primăriei le transmit fălticenenilor „să nu uite să se joace mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca” şi le pregătesc celor mici un adevărat festival, cu „desene pe asfalt, baloane colorate, ateliere antrenante, dulciuri, jocuri şi distracţii”. Timp de aproximativ patru ore se vor derula activităţi care vor face deliciul celor prezenţi: ateliere de creaţie (modelaj baloane, pictură pe faţă, colaje şi grafică);  „Albă ca Zăpada şi mai mulţi pitici; Atelier „Happy Education”; Atelier „Paradisul Copiilor”; „Mega distracţie în lumea Super Eroilor”.

Şi pentru că cei mici iubesc mişcarea şi activitățile în aer liber, premergător Zilei Internaţionale a Copilului, sâmbătă, 29 mai, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, pe terenul sintetic şi pe terenul de zgură din Complexul de Agrement „Nada Floirlor” se va organiza, în colaborare cu A.C.S. „Nada Florilor”, turneul de tenis de câmp Cupa „1 Iunie”, inclus în calendarul „Tenis 10” al  Federaţiei Române de Tenis şi care  şi-au anunţat participarea în jur de 60 de copii.

 „Ziua Internaţională a Copilului este motiv de bucurie pentru cei mici dar şi pentru cei mari. Copiii merită şi au nevoie de distracţie cât cuprinde. Iar de Ziua Copilului li se oferă această oportunitate. În fiecare an, Primăria Municipiului Fălticeni, în colaborare cu Grupul Local de Tineret «Aripi în Europa», şcolile şi grădiniţele din oraş, organizează diverse acţiuni în care sunt implicaţi preşcolarii şi şcolarii noştri. Şi anul acesta vor fi organizate activităţi special pregătite pentru această zi în care îi sărbătorim pe cei care ne aduc cea mai mare bucurie. Sub genericul «1, 2, 3  … Fuga după ei!», vor fi câteva ore de joacă, concursuri cu premii, activităţi alese după gusturile copiilor de astăzi, relaxare şi distracţie pentru părinţi şi copii.

Mai mult decât atât, cei mici vor avea satisfacţia să creeze un lucru de la zero, o experienţă pe care o trăiesc poate pentru prima dată alături de un alţi copii mai mari, voluntari la atelierele de creaţie. Vrem să punem creativitatea micuţilor la lucru, să le stimulăm imaginaţia, să îi ajutăm să dezvolte aptitudini creative. Vă aşteptăm, aşadar, marţi, 1 iunie, începând ora 10.00, în faţa Primăriei, să ne bucurăm de copilărie, de surprize şi momente de neuitat”, este invitaţia primarului Gheorghe Cătălin Coman.

Primăria Municipiului Fălticeni va pregăti și câteva sute de pachete cu dulciuri pentru copiii ce vor lua parte la evenimentul dedicat lor.

Spectatorii, atât cei mici, cât şi însoţitorii adulţi, sunt rugaţi să respecte reglementările actuale impuse în ceea ce priveşte distanţarea de siguranţă şi purtarea măştii de protecţie, precum şi indicaţiile organizatorilor, voluntarilor şi a personalului de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.