Flashmob în Piața „Nada Florilor” organizat de Fundația FARA

Marți, 13 iulie, începând cu ora 10.00, în Piața „Nada Florilor” din Fălticeni, Fundația FARA organizează un flashmob la care vor participa aproximativ 100 persoane, copii, beneficiari ai serviciilor primite în Centrul de zi Terapie și Recuperare „Sfânta Tereza” din Fălticeni și părinții lor. Activitatea are scopul de a atrage atenția asupra nevoii de implicare a întregii comunități în sprijinirea persoanelor vulnerabile. Această activitate, susținută de primarul municipiului Fălticeni, prof. Cătălin Gheorghe Coman, face parte din seria evenimentelor desfășurate de Fundația FARA în județul Suceava cu ocazia aniversării a 30 de ani.

Pe 14 iulie, în Cetatea de Scaun a Sucevei, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, va decerna titlul de Cetățean de Onoareal Municipiului Suceava doamnei Jane Nicholson, fondatoarea Fundației FARA, „pentru toate eforturile sale, de aproape și de la distanță, de a da o șansă reală celor fără voce, familie, dragoste și oportunități, pentru un viitor în care să decidă singuri ce este mai bine pentru ei”.

Anul acesta, Fundația FARA împlinește 30 de ani de când Jane Nicholson, cetățean britanic, a venit în România pentru a ajuta copiii din orfelinatele românești şi a pus bazele Fundației FARA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.