Weekend mediteraneean la Iulius Mall. Prăvălia cu Raci, o premieră în Suceava

Dacă nu ai ajuns la mare, vine marea la tine! Weekend-ul acesta, Prăvălia cu Raci îți aduce atmosfera de pe litoral și preparatele din fructe de mare la Iulius Mall Suceava. După ce te lași cuprins de „gustul mării”, vino și în Iulius Mall să vezi ofertele estivale, dar și cele mai noi colecții! La handmade pop-up store s-au întâlnit cei mai buni artizani, care îți propun articole unicat, cu personalitate și pe care le poți lua cu tine în concediu.

 E frumos afară, copiii se joacă, soarele strălucește, iar gustul fructelor de mare te cucerește pe loc. Nu trebuie să fii la mare ca să ai parte de o experiență inedită. Vino la Iulius Mall Suceava, unde timp de trei zile, 16 – 18 iulie 2021, te bucuri de raci cu sos, paella cu creveți și scoici, midii pane, homar și multe alte delicatese din fructe de mare! Prăvălia cu Raci ajunge pentru prima oară în Suceava și te așteaptă în parcarea Iulius Mall.

Dacă gândul tău tot la mare este și după un festin specific mediteraneean, poți să treci și pe la magazinele din Iulius Mall, care te așteaptă cu reduceri estivale. Costum pentru înot, rochii versatile, pălării de plajă, sandale șic, genți încăpătoare, toate sunt reduse cu până la 70%. Verifică catalogul online și vezi ce oferte au magazinele tale favorite din Iulius Mall Suceava! Sesiunile de shopping în Auchan se prelungesc, iar acum poți să faci cumpărături în intervalul orar 07.00 – 22.00.

La etaj, artizanii îți propun piese care îți vor da o notă autentică când ajungi pe plajă. Fie că alegi o geantă cu motive tradiționale, accesorii realizate manual ori articole vestimentare cu broderii inedite, cu siguranță vei atrage toate privirile. Meșterii bucovineni îți propun și decorațiuni moderne sau tradiționale, ce vor face din casa ta un cămin cu personalitate.

Departament PR         

W: www.iuliusmall.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.