Reducerea decalajului între proba teoretică şi cea practică la obținerea permisului de conducere

Peste 280 de candidaţi pentru proba de traseu a examenului pentru permisul auto au fost programaţi în primele zile ale lunii decembrie.

Potrivit Prefecturii Suceava, în perioada 2 – 3 decembrie a.c., examinatorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor (SPCRPCIA) Suceava au fost sprijiniţi în activitatea de examinare practică de opt colegi din cadrul structurii similare din judeţul Bacău, „fapt ce a permis programarea unui număr mai mare de candidaţi în cele două zile”.

Astfel, în data de 2 decembrie au fost programaţi 126 de cursanţi, iar alţi 122 în data de 3 decembrie. Sâmbătă, 4 decembrie, a fost programată o sesiune suplimentară (34 de candidaţi), examinatorii fiind din cadrul SPCRPCIA Suceava.

Prefectura a precizat că încearcă, prin aducerea de examinatori din alte judeţe, să reducă considerabil decalajul existent între proba teoretică şi cea practică a examenului pentru permisul auto, în condiţiile în care numărul de examinatori locali este subdimensionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.