Testarea elevilor nu a fost suspendată

Testarea cu salivă în școli nu a fost suspendată, Ministrul Educației anunțând că doar s-au schimbat zilele pentru testare.  Potrivit Ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, din cauza faptului că cea mai recentă tranşă de teste a fost distribuită către unităţile de învăţământ în cursul zilei de duminică, s-a luat decizia schimbării temporare în zilelor în care se vor efectua testele.

Ministerul Educației, a anunțat că testarea se va face de 2 ori pe săptămână, luni şi joi sau marţi şi vineri, in funcţie de disponibilitatea testelor, în această săptămâna elevii fiind testaţi marţi şi vineri.

”Testarea elevilor nu a fost suspendată şi nu a fost luată în discuţie această posibilitate. Având în vedere că cea mai recentă tranşă din lotul de teste achiziţionate a fost distribuită către unităţile de învăţământ în cursul acestei zile şi în această noapte,din cauza întârzierilor în livrarea materialelor, s-a decis schimbarea temporară, pentru săptămâna 13-17 decembrie, a zilelor în care se vor efectua testele, astfel încât acestea să aibă loc în zilele de marţi şi vineri în loc de zilele de luni şi joi”, a anunțat ministrul Sorin Cîmpeanu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.