E.ON oferă 500.000 kWh energie pen-tru cinci spitale în cadrul noii ediții a campaniei „Dăruiește Lumină”

  • Campania se desfășoară în perioada 15-24 decembrie, iar beneficiarii sunt spitale din Cluj Napoca, Iași, Hațeg, Sibiu și Suceava;
  • Scrisorile către Moș Crăciun ale celor cinci spitale se vor găsi pe canalele social media ale campaniei „Dăruiește Lumină”;
  • Cantitățile de energie vor fi distribuite în funcție de opțiunile românilor care vor da like, share sau vor comenta la una dintre scrisori;
  • În edițiile anterioare ale campaniei, E.ON a oferit 1.250.000 kWh pentru zeci de instituții și mii de familii nevoiașe;

E.ON continuă inițiativa „Dăruiește Lumină”, ajunsă la cel de-al șaptelea an de la lansare. Campania debutează în data de 15 decembrie, iar în cadrul acesteia vor fi oferiți 500.000 kWh energie unui număr de cinci spitale: Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Orășenesc Hațeg, Spitalul de Pediatrie Sibiu și Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan Cel Nou Suceava. Este cea mai mare cantitate de energie pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

La fel ca la edițiile anterioare, îi invităm pe toți românii să se alăture campaniei accesând pagina de Facebook dedicată, dar și contul de Instagram „Dăruiește Lumină”, unde vor afla poveștile celor cinci spitale.

I-am întrebat pe cei care lucrează în spitale cât de greu le-a fost în această perioadă. Nu de puține ori au simțit că nu mai au energie să continue, însă de fiecare dată și-au asumat că trebuie să meargă mai departe, să aducă vindecare și speranță celor suferinzi. Le suntem recunoscători celor care și-au pus la dispoziția noastră dăruirea, cunoștințele și priceperea lor, medici, asistente, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri sau personal administrativ.

Fiecare dintre cele cinci spitale a scris, simbolic, câte o scrisoare emoționantă către Moș Crăciun, iar E.ON încurajează oamenii care vor citi scrisorile postate pe canalele de social media ale campaniei să transmită medicilor energia bună de care au nevoie, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pacienții aflați în grija lor.

Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina reprezintă 100 kWh energie de care va beneficia spitalul pentru care au optat românii care doresc să facă bine. Totodată, cei care vor să se implice pot contribui pe pagina de Instagram „Dăruiește Lumină”, prin repostarea uneia dintre scrisori pe Story. Se va cuantifica doar o singură interacțiune de pe același cont social media. Urmărește campania „Dăruiește Lumină” pe canalele social media și votează pentru spitalul căruia vrei să donezi.

În cadrul celor șapte ediții anterioare a campaniei, desfășurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.250.000 kWh energie pentru 56 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,4 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.