Târguri de job-uri la Iulius Mall Suceava

O săptămână efervescentă, cu evenimente pentru toate vârstele îi așteaptă pe suceveni la Iulius Mall. Cafeneaua cu Joburi și Bursa locurilor de muncă aduc oportunități de locuri de muncă, Târgul de Toamnă propune cele mai căutate produse ale sezonului, iar Atelierele de Creație pregătesc încă o provocare colorată pentru copii.

 Săptămâna vine cu oportunități pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Miercuri, 12 octombrie 2022, în intervalul 10.00 – 18.00, Cafeneaua cu Joburi vine la parterul Iulius Mall, zona fântânii arteziene interioare, cu propuneri de cariere, dar și cu o cafea din partea casei. Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: TehnoWorld, Egger, Kroll Plus, Wolf Recruit, Olint Com și Trutzi.

Cu posibile job-uri pentru o evoluție armonioasă sau schimbări de carieră, vine și Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Iulius Mall. Inginer industria alimentară, inginer construcții, inginer de producție, proiectant, contabil, graphic designe, tehnician mecanic, operator calculator, contabil, designer grafică,dispecer, consilier vânzări, gestionar depozit, operator CNC, dulgher, sudor, electrician, instalator, confecționer textil, zidar, șofer, brutar, cofetar, cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment fiind construcţiile, alimentația publică, activități productive și de prelucrare a lemnului, r sunt câteva dintre oportunitățile pe care le vei descoperi vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00 – 13.00. Tot aici, poți să afli mai multe despre firmele care angajează în perioada următoare: Ana Rom Security, Global Design, Adria, MoldoMed, ModaMiss, Mopan și mulți alții.

AJOFM Suceava a anunțat printr-un comunicat de presă că în cadrul evenimentului, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi organizate standuri informative și de suport, respectiv standul Formare profesională, unde se pot face înscrieri la cursurile de calificare organizate de AJOFM Suceava, Standul EURES, unde se oferă consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European, standul refugiaților din Ucraina, unde se oferă servicii de ocupare specifice, iar Centrul de Urgențe Sociale al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina prezintă facilitățile ce se adresează mamelor refugiate care se angajează, standul Economia Socială, unde cei interesați vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și cadrul legislativ specific economiei sociale, standul Direcției Generale Anticorupție, unde se oferă informații specifice activităților de prevenție.

AJOFM a anunțată că pînă în data de 12.10.2022, la Suceava s-au înregistrat 344 locuri vacante, inclusiv în cadrul MAPN.

„Ministerul Apărării Naționale prin U.M 01983 Bacău oferă 28 de posturi vacante, din care: 20 parașutiși, 4 pază obiective militare, 2 bucătari, 2 soferi cu permis B și C. Condițiile de acces sunt: vârsta între 18- 44 ani, studii gimnaziale. Cei selectați vor intra în programul specific de pregătire”, se  precizează în comunicatulAJOFM Suceava.

Cei interesați de locuri de muncă în străinătate sunt așteptați sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la Caravana DB Work. Reprezentanții Caravanei vor oferi toate informațiile necesare pentru o carieră în domenii, cum ar fi cel naval, logistic, industrial sau construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.