Ziua Copilului va fi sărbătorită la Fălticeni

Joi, 1 iunie, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Fălticeni organizează o serie de evenimente şi activităţi pentru copiii din municipiul de pe Şomuz sub genericul „1, 2,3 … Fuga după ei!”.

Începând cu ora 09:00, Biblioteca Municipală „Eugen Lovinescu” îi aşteaptă pe cei mici cu expoziţia de carte intitulată „Tolba cu poveşti”.

De la ora 10:00, copiii sunt aşteptaţi pe platoul din faţa Primăriei pentru a participa, alături de voluntarii Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa”, la mai multe activităţi reunite sub denumirea „Jocurile copilăriei”. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă (în cazul în care va ploua), copiii se vor întâlni cu voluntarii în sala de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

De la ora 15:00, distracţia se va muta în Parcul „Nada Florilor”, pe pontonul de la iaz. Aici va avea loc a şaptea ediţie a spectacolului „Ai şi tu talent” urmat de o discotecă în aer liber.

„De Ziua Internaţională a Copilului, se vor desfăşura mai multe activităţi dedicate copiilor reunite sub genericul <1, 2, 3 Fuga după ei>. Manifestarea, ajunsă la ediţia a şaptea, promovează stimularea creativităţii şi imaginaţiei copiilor.

În parteneriat cu Grupul Local de Tineret <Aripi în Europa> vor fi organizate ateliere de pictură, face painting tematic, desene pe asfalt, jocurile copilăriei („Şotron”, „Raţele şi vânătorii”, „Coarda”, „Elasticul”, „Moara”, „Ceasul”, „Vânătoarea de comori), meciuri de minivolei, handbal şi minifotbal.

Tot pe 1 Iunie, în parteneriat cu Centrul Cultural <Grigore Vasiliu Birlic>, Clubul Copiilor Fălticeni, şcolile gimnaziale şi liceele din Municipiul Fălticeni, va fi organizat concursul <Ai şi tu talent> şi un spectacol artistic la Amfiteatrul din Parcul <Nada Florilor>”, ne-a spus primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Toţi copiii care vor participa la activităţile organizate în această zi vor fi răsplătiţi cu dulciuri din partea Primăriei Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.