E timpul pentru ,,Back to school”! Vino la Iulius Mall și poţi câştiga un Laptop APPLE MacBook Air 15!

Cu ,,echipamentul” necesar, ,,Back to School” va fi unul special și plin de bucurie, iar tu poți da tonul distracției, adoptând cele mai cool trenduri. Transformă începutul de an școlar într-o mare sărbătoare și vino la Iulius Mall Suceava pentru cumpărături care îți aduc premii pe loc. Devino un creator de tendințe, inspiră-te din oferta magazinelor și ai șansa să câștigi un Laptop APPLE MacBook Air 15!

Iulius Mall deschide sesiunea de shopping cu ,,Trendsetter School Edition”, campania care face din „vânătoarea” de rechizite și de piese vestimentare trendy o activitate animată de zâmbete și voie bună.

În perioada 1 – 10 septembrie 2023, cumpărăturile de minimum 400 de lei, pe un bon, sau maximum 3 bonuri cumulate, din magazine diferite, îți oferă șansa unor premii instant zilnice. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info și vei primi o băutură răcoritoare sau unul dintre voucherele oferite de Cărturești, XpertBeauty, Sport Vision, Mado, Dionisus, Secom, Cartofisserie sau Adidas, în limita stocului disponibil. Mai trebuie să știi că vei intra automat în tragerea la sorți pentru laptopul APPLE MacBook Air 15. Pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul campaniei aici.

Pentru a veni în ajutorul școlarilor entuziaști, magazinele din Iulius Mall au pregătit produsele necesare începutului de an școlar. Vino la shopping, pășește într-o nouă aventură alături de prietenii și colegii tăi și nu uita să vii la Centrul Info din Iulius Mall pentru a-ți lua premiul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.