La Fălticeni, duminică este „ Talcioc în parc la 23”

Duminică, 24 septembrie, între orele 16.00 şi 20.00, în municipiul Fălticeni, se va desfăşura în parcul din vecinătatea Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, cunoscut sub denumirea de Parcul Prefecturii sau aşa cum îl ştiu localnicii mai în vârstă Parcul 23 August, prima ediție a evenimentului „Talcioc în parc la 23”.

Iniţiativa aparţine unui grup dedicat de mămici din Fălticeni, care au primit sprijinul Asociaţiei Kiwanis Club Fălticeni şi susţinerea Primăriei Fălticeni.

„Scopul principal al evenimentului este de a oferi o nouă şansă hainelor uitate prin dulapuri, dar aflate într-o stare foarte bună, şi care pot fi transformate într-o parte importantă a unor poveşti şi aventuri vestimentare.

Evenimentul este creat cu scopul de a vinde acele haine din dulap care nu le mai purtăm! Credem că ele pot prinde viaţa într-o altă poveste! Pentru că suntem mămici şi ştim ce înseamnă să poţi să faci cumpărări în tihnă, aici veţi găsi ateliere pentru copiii de toate vârstele, limonadă răcoritoare şi prăjituri de casă!”, au precizat organizatorii.

Pe lângă ocazia unică de a face schimb sau a cumpăra hăinuţe la preţuri accesibile, evenimentul va include şi activităţi pentru întreaga familie. Atelierele pentru copii de toate vârstele vor oferi posibilitatea micilor creatori să îşi dezvolte abilităţile şi imaginaţia. În plus, pentru a însoţi experienţa de shopping, participanţii vor putea savura o limonadă răcoritoare şi delicioase prăjituri de casă.

Activitatea derulată în parc se doreşte a fi un eveniment distractiv pentru toţi cei interesaţi, oferind o oportunitate de a socializa şi de a contribui la reducerea risipei de haine.

Parcul a reintrat în circuitul public în luna august a acestui an, după finalizarea lucrărilor de modernizare derulate printr-un program cu finanţare europeană, aceasta fiind prima activitate mai amplă derulată în această locaţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.