Expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Mall Suceava

Expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Mall Suceava– „Vestul Sălbatic” îi provoacă să se transforme în cowboy și să descopere secretele lumii Western

Exploratori, puneți-vă pintenii în picioare, încălecați pe cai și pregătiți-vă de o nouă aventură la Iulius Mall! Culoarul central de la parterul Iulius Mall a fost trimis înapoi în timp, iar atmosfera este una demnă de „Vestul Sălbatic”! Expoziția interactiv – educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western și vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai.

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc la Iulius Mall Suceava, cu ocazia expoziției interactiv-educativă ,,Vestul Sălbatic”, care are loc zilnic în perioada 13 – 25 octombrie 2023, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur și chiar vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie recreează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi.

Turul durează 45 de minute, iar rezervările pentru grupuri se pot realiza la numărul de telefon 0230.208.700, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Expoziția din Iulius Mall este o modalitate prin care cei mici vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului Sălbatic, bucurându-se, totodată, de o experiență distractivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.