De Valentine’s Day, cumpărăturile de la Iulius Mall îţi pot aduce o sesiune de relaxare la SPA!

Tu unde ai vrea să îți întâlnești dragostea? Indiferent că vei găsi persoana specială pe neașteptate, stând în trafic, sau vrei să evoci momentele primelor clipe petrecute împreună, dă-i întâlnire la Iulius Mall Suceava și sărbătorește dragostea cu premii la cumpărături! De Valentine’s Day, participă la campanie și ai șansa câștigării unui pachet romantic la Hotel Mandachi, pentru tine și jumătatea ta!

Ce ai zice de o sesiune de shopping, o cină delicioasă și o seară la film? Vino la Iulius Mall Suceava, pregătește-i cea mai frumoasă experiență romantică și bucură-te de shopping, explorând opțiunile variate pe care brandurile ți le pun la dispoziție! Vei avea parte de incursiuni romantice și de momente pline de bucurie în căutarea cadoului perfect.

În perioada 9-13 februarie 2024, la cumpărături de minimum 300 de lei, având cel mult 3 bonuri cumulate din magazine diferite, un client poate câștiga vouchere de la BijuBOX, Mesopotamia, Crazy Bubble sau multe alte surprize. Vei fi înscris automat la tombolă, astfel că ai șansa câștigării unei sesiuni de relaxare la spa și unei cine la Hotel Mandachi. Nu uita că sunt pregătite 105 de premii în fiecare zi, așa că fii gata pentru shopping și bucură-te de surprizele oferite de Iulius Mall Suceava! Câștigătorii vor fi aleși de către softul campaniei, iar pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Tot în acest weekend, Târgul de Nunţi ,,Bucovina”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, revine la Iulius Mall Suceava cu inspirația de care ai nevoie anul acesta, pentru ca nunta ta să devină o sărbătoare cu adevărat magică. Vei avea ocazia să descoperi trendurile anului 2024 în domeniu, dar și să primești sugestii și sfaturi de la expozanții care vor oferi soluții personalizate în funcție de cerințele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.