ANM a prelungit până vineri dimineaţă informarea de vreme severă

Adminsitraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până vineri dimineaţă informarea meteo de vreme severă. În majoritatea regiunilor ţării va ploua, iar în zona monană, la altitudini mai mari de 1.200 de metri, vor fi ninsori şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. În zona montană, în special la altitudini de peste 1.200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte.

INFORMARE METEOROLOGICĂ
         Interval de valabilitate: 13 martie, ora 10 – 15 martie, ora 10
Fenomene vizate și zone afectate: conform textului

 

             În intervalul menționat, vor fi precipitații în toate regiunile și se vor acumula cantități de apă în general de 10…15 l/mp. În zona Carpaților Meridionali, în Transilvania și Muntenia, local precipitațiile vor fi moderate și se vor acumula      25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.
           Vor fi ploi, iar în zona montană, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei și estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.

Avertizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.