Campionatul Național de Qwan Ki Do aduce rezultate remarcabile pentru Clubul Kim Long Dao din Fălticeni

Într-o atmosferă încărcată de energie și dedicare, Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii și juniori, organizat de Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul QWAN KI DO, a avut loc în perioada 23-24 martie, la Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” din Botoșani. Evenimentul, desfășurat sub egida Agenției Naționale pentru Sport și cu sprijinul mai multor entități locale și regionale, a reunit un număr impresionant de sportivi, 681, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, reprezentând 29 de cluburi din 9 județe ale țării.

Clubul Kim Long Dao din Fălticeni a fost una dintre prezențele remarcabile la acest campionat, contribuind cu un contingent de 46 de sportivi. Performanțele acestora au fost deosebit de impresionante, culminând cu obținerea a nu mai puțin de 20 de medalii pe parcursul celor două zile de competiție.

La categoria THAO QUYEN (probe tehnice individuale), reprezentanții Clubului Kim Long Dao au cucerit podiumul în mod strălucit. Andrei Todică a devenit campion național, ocupând locul întâi, în timp ce Albert Matei Amariei, Claudia Graur, Luca Tanasă, Nicolas Fasolă și Ioan Hlihor au urcat pe locurile doi și trei.

În proba SONG LUYEN (tehnică pe echipă), sportivii clubului s-au evidențiat și ei, ocupând locuri de frunte. Luca Tanasă și Ilinca Damian, alături de Ioan Hlihor și Mitu Iustin, s-au clasat pe locul doi, în timp ce alți membri ai echipei au ocupat locuri pe podium.

De asemenea, la categoria THAO QUYEN SINCRON (tehnică sincronizată pe echipe de trei sportivi), Claudia Graur, Delia Dumitru și Diana Tunsu au reușit să obțină locul trei, consolidând prestigiul Clubului Kim Long Dao în competiție.

Instructorul de arte marțiale Marius Maxim a exprimat bucuria și mândria pentru rezultatele obținute de clubul său. Acesta a subliniat faptul că această competiție a reprezentat nu doar o provocare sportivă, ci și un test de maturitate pentru sportivii care vor participa la competiții internaționale în viitorul apropiat. De altfel, trei dintre sportivii talentați ai clubului, Onofrei Miriam, Mitu Iustin și Hlihor Ioan, vor reprezenta România în Franța la Campionatul European de Qwan Ki Do, alături de alți colegi mai experimentați.

„Cu siguranţă sunt cele mai multe rezultate obţinute de clubul nostru de-a lungul timpului, iar acest lucru nu poate decât sa fie îmbucurător pentru mine, copii şi părinţi. Această competiţie a fost şi un prim test pentru sportivii Onofrei Miriam, Mitu Iustin si  Hlihor Ioan, care, în perioada 26-28 aprilie, vor participa în Franţa alături de alţi 7 colegi mai mari, la Campionatul European de Qwan Ki Do. Ioan şi Iustin vor mai avea un test pe 14 aprilie la Iaşi unde vor participa la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do la probele de luptă de unde, cu siguranţă, vom veni cu rezultate deosebite. Nu pot decât să mă înclin în faţa părinţilor acestor copii şi să le mulţumesc pentru încrederea acordată şi eforturile pe care le fac”, ne-a spus instructorul de arte marţiale Marius Maxim.

Prezența impresionantă și performanțele de excepție ale Clubului Kim Long Dao din Fălticeni la Campionatul Național de Qwan Ki Do demonstrează nu doar dedicarea și talentul sportivilor, ci și angajamentul și profesionalismul instructorului și sprijinul părinţilor şi puţinilor sponsori în promovarea sportului și a valorilor sale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.