Voliebaliştii de la C.S.S “Nicu Gane” vor să joace în finala Campionatului Naţional de Volei. Până atunci ei trebuie să treacă de sferturi şi de semifinală.

Voliebaliştii de la C.S.S “Nicu Gane” vor participa la Buzău, în perioada 22-24 martie, la turneul de volei contând pentru sferturile de finală ale Campionatului Naţional de Volei – Divizia Juniori. Echipa pregătită de antrenorul Ionel Ciocan face parte din Seria I, alături de C.S.S. Buzău (locul 2 în prima fază a cmpetiţiei), C.S.S. 2 Bucureşti (locul 3) şi Pro Volei Arad (locul 4).

“Pornim în acest turneu din postura de cap de serie, în urma clasării pe primul loc în prima fază a competiţiei. Din punct de vedere al pregătirii fizice suntem pe plus, ceea ce ne dă mari speranţe pentru accederea în finală şi, de ce nu, obţinerea unei medalii în acest an, ultimul an de juniorat pentru mulţi dintre sportivii noştri. Până la finală, avem însă de trecut de adversarii din sferturi, adversari care nu trebuie subestimaţi. Sunt convins că putem face un turneu foarte bun pentru a ajunge în semifinale”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

În faza semifinală se califică echipele clasate pe primele două locuri în cele 5 serii ale sferturilor şi cele mai bune două locuri 3.

Falticeni-css-nicu-gane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.