Viscolulul in zona Falticeni

Din cauza viscolului, Drumul European 85 a fost blocat în zona Buneşti – Cumpărătura mai bine de ora şi jumătate (la ora 17,00), multi dintre şoferi oprindu-se în Fălticeni pentru a aştepta reluarea circulaţiei. Ca urmare a vantului puteric şi a unor autotrenuri TIR, neechipate corespunzator care staţionau pe suprafaţa carosabilă, Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a restricţionat temporar accesul autovehiculelor cu masa autorizată mai mare de 7.5 tone, pe DN2 Suceava – Spătăreşti, între poziţiile kilometrice 407-430, în vederea degajării suprafeţei carosabile.

Şi circulaţia pe DN2E, sectorul Cornu Luncii – Rădăşeni, a fost îngreunată din cauza viscolului, vizibilitate fiind redusă pe unele porţiuni şi sub 5 -10 metri, iar două maşini au părăsit carosabilul şi ajuns în şanţ pe sectorul de drum respectiv.

De la ora 16.30 Staţia de alimentare cu apă a municipiului Fălticeni, Baia 2, a rămas fără energie electrică. Şeful ACET Fălticeni ne-a informat că nu există probleme în alimentarea cu apă a municipiului Fălticeni, celelalte două staţii de alimentare, Baia I şi Baia III fiind în funcţiune.  Situaţia de la Baia II urmează a fi remediată.

În Municipiul Fălticeni, mai mulţi abonaţi din cartierele Maior Ioan şi 2 Grăniceri, Şi linia de medie tensiune Fălticeni – Capul Codrului a fost scoasă din funcţiune, fiind afectaţi 2000 de abonaţi. Echipele E-ON intervin pentru remedierea defecţiunilor.

După ora 16,00 a fost necesară intervenţia cu utilaje de deszăpezire pe drumul Fălticeni – Petia, unde vântul puternic a viscolit zăpada şi a adunat-o pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.