Voleibaliştii de la C.S.S “Nicu Gane” s-au calificat în semifinala Campionatului Naţional de Volei

Duminică, 24 martie, echipa de volei C.S.S. “Nicu Gane” Fălticeni a susţinut ultimul meci în turneul de la Buzău contând pentru sferturile de finală ale Campionatului Naţional de Volei – Divizia Juniori. Fălticenenii s-au impus cu 3-0 (25-22/ 25-14/ 25-15) în faţa echipei Pro Volei Arad.

“Nu putem spune că am avut un turneu foarte bun. Sunt mulţumit că băieţii au crescut în joc şi ne-am asigurat calificarea în turneul semifinal. Diferenţa de valoare a contracandidatelor a fost vizibilă, faţă de valoarea echipelor cu care am jucat în etapa zonală”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

C.S.S. “Nicu Gane” a debutat în turneul de la Buzău cu o înfrângere în faţa echipei gazdă CSS Buzău, scor 0-3. Buzoienii s-au impus greu (23-25/ 21-25/ 19-25), profitând şi de accidentarea serioasă a unui sportiv din Fălticeni. Înfrângerea de la Buzău a venit după o perioadă de aproape un an în care echipa pregătită de antrenorul Ionel Ciocan nu a mai fost învinsă în partidele oficiale. După acest meci antrenorul Ciocan a declarat că “este greu de crezut că echipa din Buzău mai poate pierde primul loc, aşa că noi trebuie să ne facem jocul pentru a termina pe locul doi şi a ne califica în semifinale”.

Mobilizaţi de ideea că trebuie să meargă în turneul semifinal, sâmbătă, în a doua zi a competiţiei, CSS “Nicu Gane” a învins cu 3-0 (25-19/ 27-25/ 25-12) echipa CSS 2 Bucureşti.

Echipa pregătită de antrenorul Ionel Ciocan a făcut parte din Seria I, alături de C.S.S. Buzău, C.S.S. 2 Bucureşti şi Pro Volei Arad.

css-nicu-gane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.