Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni – LPS Piatra Neamţ

 

După primele patru partiede disputate sâmbătă, echipele din Fălticeni şi Piatra Neamţ, care au în componenţă sportivi de la secţiile de volei ale cluburilor sportive au obţinut victorii lejere în faţa contracandidatelor din Iaşi şi Vaslui. Cu câte două victorii, Colegiul Naţional “Nicu Gane” şi LPS Piatra Neamţ şi-au disputat duminică de la ora 10,00 primul loc. În ambele seturi fălticenenii pregătiţi de Ionel Ciocan şi Bogdan Bădărău au obţinut victoria cu 25 – 11 respectiv 25 -20, asigurându-şi prezenţa  în finala naţională, care va avea loc în judeţul Sălaj.

În meciul pentru loculrile 3 – 4 s-au întâlnit Colegiul Economic Administativ Iaşi şi Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, victoria revenind în ambele seturi vasluienilor.

Prezent la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar – Volei masculin de la Fălticeni, inspectorul şcolar de specialitate, prof. Gheorghe Coman, a premiat ocupantele primelor trei locuri de pe podium şi a acordat două premii speciale pentru cel mai tânăr jucător şi cel mai tehnic jucător. Profesorul Gheorghe Coman le-a urat success fălticenenilor în finala compeţiţiei dar şi în celelalte întreceri la care participă, declarând că “anul viitor şi jucătorii de la Piatra Neamţ vor avea un cuvânt greu de spus în Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar dar şi în Campionatul naţional de volei juniori, pentru că sportivii de la “Nicu Gane” vor fi studenţi”. 

Dragoş Constantin Andronic de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui a fost cel mai tânăr jucător, cel mai tehnic jucător fiind desemnat elevul Ştefan Lupu de la  Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni. 

Rezultate:
Sâmbătă, 6 aprilie
Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui – LPS Piatra Neamţ 0-2
Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni – Colegiul Economic Administativ Iaşi 2-0

Colegiul Economic Administativ Iaşi – LPS Piatra Neamţ 0-2
Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui – Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni 0-2

 

Duminică, 7 aprilie
Colegiul Economic Administativ Iaşi – Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui 0-2
Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni – LPS Piatra Neamţ 2-0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.