Invitaţie la teatru: “Încurcă lume”

Incurca Lume 1

Vineri, 14 iunie 2013, de ora 19.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” va fi prezentată piesa de teatru “Încurcă lume”, în regia lui Cătălin Bugean.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Ovidiu Usvat, Ecaterina Ţugulea, Alexandra Timofte, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu. Muzica spectacolului: trupa Dilema – live act.

În actuala distribuţie, piesa s-a jucat pentru prima oară anul trecut şi în scurt timp de la debut a câştigat două premii pe deplin meritate: premiul pentru cel mai bun spectacol şi premiul pentru cea mai bună scenografie, în cadrul festivalului de teatru “Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe”, ediţia 2012, un festival ce reuneşte unele dintre cele mai bune producţii independente din peisajul teatrului românesc.

În  “Încurcă lume” este prezentat un episod destul de familiar multor cupluri … grozavele păţanii ale unui soţ ieşit să petreacă seara cu amicii, la un pahar şi interesanta întoarcere a acestuia acasă, în zori, unde îl aşteaptă Didina, soţia pe cât de credincioasă şi îngrijorată pe atât de nervoasă şi pornită să afle cum şi mai ales cu cine a petrecut mişelul. Cu amorul rănit şi simţând trădarea, cucoana Didina începe răfuiala, dar în odaie apare pe nesimţite un aşa-zis amic, o cunoştinţă veche, ce consimte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu dar şi dama de care s-a amorezat infamu.

Textul este adaptat după piesa cu acelaşi nume, de A.de Herz. Personajele piesei au fost interpretate de-a lungul vremii de actori celebri ca: Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotino, Stela Popescu.

Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar rezervările se pot face la telefon 0747.698.755.

 

 Incurca lume 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.