A patra ediţie a “Cupei Cartierelor”

În perioada 28 – 29 iunie, 12 echipe de fotbal din municipiul Fălticeni s-au întrecut în “Cupa Cartierelor”, competiţie organizată de Primăria Municipiului Fălticeni, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi.

Cele 12 echipe înscrise au fost repartizate în trei serii, câştigătoarele fiecărei serii disputând meciurile într-un turneu în trei pentru stabilirea locurilor 1, 2 şi 3. În turneul final au evoluat echipele Young Boys, câştigătoarea Grupei A, Pompierii Fălticeni, câştigătoarea Grupei B şi CEC Republicii, câştigătoarea Grupei C.

Surpriza campionatului a fost Young Boys, care în grupă a fost învinsă cu 12 – 4 de Just 4 You, după care i-a învins pe jucătorii de pe 2 Grăniceri cu scorul de 5 – 4, situaţie care i-a adus în avantaj prin golaveraj în clasament, deşi avea 6 puncte din două meciuri.

În primul meci din turneul final, după minutele regulamentare de joc, Pompierii Fălticeni au terminat la egalitate cu Young Boys, 1 – 1, finalista fiind desemnată în urma loviturilor de penalty, scorul final fiind 2 – 3. Al doilea meci, disputat între câştigătoarea grupei C, CEC Republicii şi câştigătoarea Grupei B, Pompierii Fălticeni s-a terminat cu scorul de 4 – 0.

CEC Republicii a câştigat “Cupa Cartierelor” la fotbal

Ultimul meci, considerat şi finala competiţiei s-a desfăşurat între CEC Republicii şi Young Boys. Cu toate că veneau după un meci în care s-a alergat foarte mult, Pompierii având o condiţie fizică de invidiat şi prin natura meseriei, dar sâmbătă au avut ghinionul ca din echipa de bază să lipsească cei mai buni 3 jucători aflaţi la serviciu, jucătorii de la CEC Republicii au “zburdat” pe teren printre cei de la Young Boys. După un scor la puază de 3 – 1, la finalul partidei, tabela de marcaj a arătat 7 – 2, ambele puncte pentru Young Boys fiind autogoluri ale celor de la CEC. 

La finalul competiţiei toţi jucătorii au primit din partea organizatorilor tricouri şi diplome, iar primele trei clasate au primit şi premii în bani (600 de lei – locul 1; 500 de lei – locul 2; 400 de lei – locul 3), mingi de fotbal şi cupe.

Premierea a fost făcută de prof. Cătălin Coman, primarul Municipiului Fălticeni, Mihai Androhivici, preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, şi Cristi Bărculescu, directorul Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

“Din punctul meu de vedere a  fost o competiţie reuşită. Timp de două zile am reuşit să facem facem sport, să ne mişcăm, să socializăm între noi, vecinii de cartier sau vecinii de bloc. Contează mai puţin cine a câştigat sau cine a pierdut în competiţie. Toţi  cei care am participat, fie că este vorba de organzatori, jucători sau spectatori am avut de câştigat. Pentru a vă număra printre câştigătorii viitoarelor campionate de acest fel pe care le vom mai organiza trebuie să faceţi echipe mai bune, să vă pregătiţi mai bine. Mulţumesc partenerilor Primăriei Municipiului Fălticeni în organizarea acestui campionat, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava”, a spus primarul Cătălin Coman.

 

 

Rezultate
Grupa A

Just 4 You – 2 Grăniceri 1-3
Young Boys – ACS Şomuz 2-1
2 Grăniceri – ACS Şomuz 0-2
Just 4 You – Young Boys 12-4

ACS Şomuz – Just 4 You 3 – 1
Young Boys – 2 Grăniceri 5- 4

 

Grupa B
Baly Team – Pompierii Fălticeni 1-3
Scriitorii Maior Ioan – Costy Romii 3-0
Pompierii Fălticeni – Costy Romii 1-1
Baly Team – Scriitorii Maior Ioan 2-1

Scriitorii Maior Ioan – Pompierii Fălticeni 0 – 3 (prin neprezentare)
Costy Romii – Baly Team 3 – 1

 

Grupa C
CS Dante – Pieţarii 0-5
Poliţia Fălticeni – CEC Republicii 2-3
Pieţarii – CEC Republicii 0-4
CS Dante – Poliţia Fălticeni 5-3 (Poliţia a condus cu 3-1!)

Poliţia Fălticeni – Pieţarii5 – 1
CEC Republicii – CS Dante 2 – 0

 

Arbitri: Cosmin Lungu şi Mihai Rusu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.