Moș Crăciun Există!

Emoția sărbătorilor de iarnă a pătruns, prin colindul ce vestește pacea și bucuria Nașterii Domnului, în sufletele generoase ale elevilor Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” din Fălticeni. A fost suficient un impuls care să-i mobilizeze pentru a se alătura colegilor care au mai multă nevoie de sprijin, mai ales acum, când toți sunt înconjurați de dragostea și suportul unei familii. Deși nimic și nimeni nu poate compensa tristețea de pe chipurile copiilor, noi, cadre didactice, elevi și părinți, am încercat să facem ca sărbătorile de iarnă să nu fie mai sărace pentru aceia dintre noi, ce au primit o nemeritată lovitură din partea vieții, prin dispariția timpurie a unuia dintre părinți. Campania de la nivelul școlii, a alăturat gesturi mici de cele mărinimoase,  și a reușit să ajute cei 13 colegi care au primit din partea lui Moș Crăciun daruri reprezentând dulciuri, rechizite și mici donații în bani. Colindul acestor copii, deși trist, a fost însuflețit de candoarea vârstei. Întâlnirea cu Moșul le-a oferit șansa ca pentru câteva clipe să fie cuprinși de emoția despachetării cadourilor de sub bradul de Crăciun.

         Și pentru că de Crăciun toți prichindeii se află pe lista bătrânelului de la Polul Nord, Moșul a îndulcit și copiii angajaților.

Magia Crăciunului i-a cuprins pe toți, de la mic la mare. A alăturat inimi lângă inimi și a adus zâmbete pe chipuri gingașe și pure. Toți acei, cărora li s-au înfăptuit minuni în această perioadă, cred că Moș Crăciun există!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.