O nouă sală de sport la Fălticeni

Marți, 11 martie 2014, a fost  semnat contractul de lucrări pentru construirea unei săli de sport la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Municipiul Fălticeni. Construcția, inclusiv partea de vestiare, va avea dimensiunile de 26 x 12 metri iar suprafața de joc va permite practicarea mai multor activități sportive între care: volei, badminton, tenis de masă, etc. Investiția, în valoare de 390.000 de lei, este finanțată din bugetul local al municipiului Fălticeni.

La Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” învață 460 de elevi , iar orele de sport se desfășoară în prezent într-un spațiu improvizat, în suprafață de 37 m.p.

Noua construcție va fi ridicată pe o mică parte a terenului de sport, fără a afecta utilitatea acestuia, și va fi cuplată cu clădirea școlii, accesul în sală urmând să se facă direct din școală în condiții de siguranță pentru elevi.

„Este o investiție absolut necesară pentru învățământul fălticenean. Școala Gimnazială Ioan Ciurea este una din cele două școli ale municipiului care nu au sali de sport, o școală care are rezultate și pe care vrem să o dezvoltăm pentru că, întradevăr, copiii care învață aici au rezultate meritorii la fel ca toți copiii din Fălticeni. Durata execuției este de 6 luni. În funcție de condițiile meteorologice investiția ar putea fi finalizată până la începutul noului an școlar”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.