Se intensifică zborurile de pe Aeroportul Suceava.

Activitatea Aeroportului Suceava se intensifică în condiţiile în care Tarom îşi reia zborurile zilnice, Wizz Air a deschis noi rute, iar Blue Air operează până la sfârşitul lunii septembrie curse regulate. Din 22 august, Tarom reia zilnic cursele spre Bucureşti cu aterizare la Suceava la ora 22:55 şi decolare la ora 5:20.
Din 1 septembrie Tarom urmează să suplimenteze zborurile spre Bucureşti cu o cursă zilnică de seară, cu excepţia zilei de sâmbătă, care va ateriza la Suceava la ora 19:20 şi va decola spre Bucureşti la ora 19:45.
Conducerea Consiliului Judeţean Suceava, instituţie în subordinea căreia se află aeroportul, consideră că activitatea aeroportuară revine în parametrii pe care i-a anticipat, iar din septembrie se va deschide şi Terminalul 2 care va permite Aeroportului Suceava să proceseze un număr mult mai mare de pasageri. În acelaşi timp la aeroport se lucrează la extinderea parcării, infrastructura aeroportuară va fi dezvoltată în continuare prin lansarea proiectului unui terminal cargo la Aeroportul Suceava pentru transportul mărfurilor.

Prin aceste investiţii Aeroportul Suceava îşi consolidează poziţia de aeroport regional important la graniţa de nord-est a ţării. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.