Şapte centre de examen pentru Bacalaureatul de toamnă

În perioada 24-27 august va avea loc a doua sesiune a examenului național de Bacalaureat, pentru absolvenții de liceu. Conform unei informări a Inspectoratului Şcolar Județean (IŞJ) Suceava, la probele scrise ale Bacalaureatului de toamnă s-au înscris 1.399 de candidați, care vor susține probele în șapte centre de examen, toate din municipiul Suceava. Cei mai mulți candidați provin de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului – 120 de absolvenți, Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni, cu 108 înscriși, și de la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” Vicovu de Sus, care are 104 candidați.

Calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, prevede că probele scrise încep luni, 24 august, cu proba la Limba și literatura română. Marți, 25 august, se desfășoară proba obligatorie a profilului, miercuri, 26 august, proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 27 august, va avea loc proba la Limba și literatura maternă.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava sunt înscriși 243 de candidați, la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava 179 de candidați, la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava 281, la Colegiul Tehnic ”Al. I. Cuza” alți 157, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară are 270 de candidați înscriși, Liceul cu Program Sportiv 100 de candidați, iar al șaptelea centru de examen, școala Gimnazială ”Ion Crean­gă”, are arondați 169 de candidați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.