Mai sunt bilete de tratament în statiuni pentru pensionari

La Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament aferente seriei XVI, iar pensionarii suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea lui în această serie, dacă au depus solicitarea cu cel puţin 30 de zile anterior plecării în staţiune.

Pentru seria XVI au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr total de 300 bilete de tratament, iar din aceste 300 bilete de tratament au fost ocupate până miercuri 60, rămânând disponibile un număr de 240 bilete de tratament. Biletele de tratament disponibile sunt în staţiunile: Amara, Techirghiol, 1Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Mangalia, Nicolina, Lacul Sărat, Ocna Şugatag, Olăneşti, Târgul Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix şi Covasna, iar plecarea în staţiune se face în intervalul 14-18.10.2020.

În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.