Teatrul „Matei Vișniec” Suceava a suspendat spectacolele pentru o perioadă de 14 zile

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a anunțat suspendarea activității cu publicul pentru o perioadă de 14 zile după ce, în municipiul Suceava, incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori,.

În consecință, spectacolul ”Orașul” al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, se anulează.

“Deocamdată nu știm dacă vom putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, vă oferim următoarele variante:

1) pentru biletele achiziționate de la casieria teatrului:

-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, numai în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro
– puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) pentru biletele achiziționate online puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro, cu indicarea ID- ului comenzii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții instituției culturale, care au adăugat că până la redeschiderea porților, “ne vedem online”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.