Trei posturi pentru examenul de rezidențiat la Spitalul Municipal Fălticeni

Pentru examenul de rezidențiat pe post, în județul Suceava sunt disponibile 10 posturi. Un post este la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – specialitatea neurologie, trei posturi la Spitalul Municipal Fălticeni –  specialitățile neonatologie și medicină de urgență, un post la Spitalul Municipal Vatra Dornei –  specialitatea obstetrică-ginecologie și două posturi la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, substațiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, specialitatea medicină de familie. Și DSP Suceava are disponibile trei posture în specialitățile epidemiologie și medicină de laborator.

La Direcția de Sănătate Publică Suceava a înregistrat dosarele de candidatură pentru examenul de rezidențiat a 100 de candidați: 40 pentru domeniul medicină, 38 pentru medicină dentară și 22 pentru farmacie.

Conform purtătorului de cuvânt al Direcția de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, concursul de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie este organizat de Ministerul Sănătății, în data de 15 noiembrie 2020. Examenul se desfășoară în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Înscrierile s-au realizat prin direcțiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor, posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.