Se reia activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări

Prefectura Suceava a anunţat că activităţile uzuale dela Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculãri Suceava vor fi reluate începând de miercuri, 2 decembrie 2020, cu excepţia proba de traseu pentru examenul de permis de conducere care se va relua de joi.

De miercuri se reia activitatea pe linie de înmatriculare definitivă şi autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent şi parte din cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2020.

Tot de miercuri se reia activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine şi româneşti, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent şi parte din cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2020.

Se va relua şi activitatea de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent şi parte din cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2020.

Examinarea la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie 2020.

Candidaţii care trebuiau să fie examinaţi în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 şi 2 decembrie 2020, vor fi reprogramaţi pentru datele de 24, 30 şi 31 decembrie 2020.

Activitatea acestui serviciu a fost suspendată de joi după ce DNA Suceava a declanşat o anchetă privind fraudarea examenelor de obţinere a permiselor de conducere şi înmatriculare a autoturismelor, iar mai mulţi anagajaţi au fost arestaţi preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.