Examen de absolvire la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni

Un nou examen de absolvire a seriei de elevi februarie-decembrie 2020 se desfășoară la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, în perioada 04 – 16.12.2020.

Examenul va debuta cu înscrierea candidaților și va consta în trei probe: proba practică, scrisă și orală, probe care vizează verificarea cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice dobândite de elevi în perioada școlarizării. Pe parcursul acestui an școlar, elevii au participat atât la activități didactice formale, dar mai ales în sistem on-line, fiind nevoiți să se adapteze cerințelor impuse de noua abordare a sistemului educativ.

Susținerea acestei sesiuni de examen se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și distanțare socială în contextul actual generat de pandemia de coronavirus, elevii fiind repartizați pe grupe, în funcție de zona de proveniență.

Media generală de absolvire va constitui criteriul pentru repartiția absolvenților în structurile operative ale Jandarmeriei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.