Județul Suceava revine în „zona galbenă” după ce rata de infectare Covid-19 a trecut de 1,5 cazuri la mia de locuitori

În „zona roșie” se află municipiul Rădăuți și orașul Gura Humorului alături de comunele Dornești, Ipotești, Sadova și Todirești. Orașul Siret are o rată de infectare de 3,75 cu tot cu focarul de la un centru social, dar de 1,98 fără să fie luat în calcul focarul. a reintrat, începând de sâmbătă, 9 ianuarie, în scenariul galben, după ce rata de infectare a depăşit 1,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că în cursul zilei de sâmbătă, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori din judeţul Suceava a ajuns la 1,57, în creştere faţă de vineri, când a fost de 1,45.

Rata de infectare în municipiul Suceava era sâmbătă, de 2,47 la mia de locuitori iar în municipiul Fălticeni era de 1,76.

În „zona roșie” se află municipiul Rădăuți, orașul Gura Humorului, comunele Dornești, Ipotești, Sadova și Todirești. Orașul Siret are o rată de infectare de 3,75 cu tot cu focarul de la un centru social, dar de 1,98 fără să fie luat în calcul focarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.