Persoanele în dificultate din municipiul Fălticeni primesc pachete cu produse de igienă

Primăria Municipiului Fălticeni, prin Direcţia de Asistenţă Socială, începe de luni, 25 ianuarie, distribuirea pachetelor cu produse de igienă personală provenite din stocurile de intervenţie comunitară, prin programul POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Pachetele de igienă conţin: periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi şi detergent de rufe și sunt  achiziționate cu bani de la Uniunea Europeană. De aceste pachete urmează să beneficieze 1100 persoane din urbea de pe Şomuz.

Produsele de igienă vor fi distribuite în intervalul orar 9.00-13.00, punctul de distribuţie fiind amenajat în Corpul B al Primăriei Fălticeni (sediul vechii Judecătorii). Beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate în original.

Într-o primă etapă, beneficiază de aceste produse persoanele cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat acordat în baza legii nr.416/2001 şi familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza legii. nr. 277/2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.