Programul de operare pentru sezonul de vară 2021 pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava

Operatorul aerian Wizz Air a înaintat programul de operare pentru sezonul de vară 2021. Astfel, începând din 29 martie 2021, vor fi operate de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava următoarele destinații:

–          Austria/Viena – 2 frecvențe/marți și sâmbătă;

–          Germania/Dortmund – 2 frecvențe/miercuri și Duminică;

–          Germania/Memmingen – 2 frecvențe/miercuri și Duminică;

–          Italia/Bologna – 2 frecvențe/luni și vineri;

–          Italia/Milano – 4 frecvențe/luni, miercuri, vineri și duminică;

–          Italia/Roma – 2 frecvențe/marți și sâmbătă;

–          Regatul Unit al Marii Britanii/Doncaster – 2 frecvențe/luni și vineri;

–          Regatul Unit al Marii Britanii/Londra – 9 frecvențe/săptămână.

De asemenea, în programul de operare al companiei Tarom, începând din sezonul de vară 2021, apar frecvențe zilnice spre București-Otopeni, 13 frecvențe/săptămână – câte 2 în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică și un zbor în ziua de sâmbătă.

Totodată, pentru sezonul estival 2021, de pe Aeroportul Suceava se intenționează operarea zborurilor de vacanță spre destinații din Turcia – Antalya, circuite pe Coasta Lycia și Cappadocia,  Egipt – Hurghada.

În comunicatul de presă transmis de Consiliul Județean Suceava se precizează: „Este un program care poate suferi modificări în funcție de evoluția contextului pandemic, de restricțiile asociate condițiilor de călătorie din țările de plecare/destinație.

Sperăm ca această situație determinată de pandemie să înceteze cât mai curând pentru ca activitatea pe aeroportul sucevean să poată reveni imediat la normal”.

 Așadar, pentru sezonul de vară 2021, atât Wizz Air cât și Tarom au anunțat reluarea operării destinațiilor și frecvențelor deservite de  Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, frecvențe similare anului 2019, anterior pandemiei.

Este un semn bun, atât cu privire la numărul estimat de pasageri, precum și în ceea ce privește încrederea în serviciile oferite de aeroportul nostru.

Aeroportul, fiind o importantă poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare zonal”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.