Eliminarea voucherelor de vacanță afectează și turismul din Suceava

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) – împreună cu Asociația Profesională a Emitenților de Tichete (APET) își exprimă nemulțumirea și a protestat, marți, 16 februarie, față de eliminarea voucherelor de vacanță pentru anul 2021.

Tăierea acestor vouchere de vacanță afectează în mod principal domeniul turistic și dar și pe cei care beneficiau de ele, în special cei plătiți cu salarul minim pe economie și care nu își pot permite câteva zile de relaxare într-o stațiune turistică sau să se cazeze la un hotel.

Un protest de solidaritate a fost organizat și în fața hotelului Mandachi unde antreprenorul Ștefan Mandachi a ieșit în fața unității alături de angajați.

„Industrie măcelărită și nicio soluție găsită timp de un an, deși respectăm cu strictețe toate măsurile și nu s-au dezlănțuit focare Covid19”, a precizat antreprenorul Ștefan Mandachi pe pagina sa de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.