Preluarea biletelor gratuite pentru persoanele cu dizabilitati care au de efectuat călătorii urgente

DGASPC Suceava roagă persoanele cu handicap şi reprezentanţii acestora să se prezinte pentru preluarea biletelor gratuite doar dacă au de efectuat călătorii urgente

Printr-un comunicat de presă, conducerea DGASPC Suceava a anunţat că, pentru a se evita aglomeraţia şi neplăcerile cauzate de aşteptarea la rând pentru biletele de călătorie gratuite, persoanele sau însoțitorii care beneficiază de această facilitate sunt rugate ca, în această perioadă aglomerată, să nu se prezinte pentru preluarea biletelor de călătorie decât dacă au de efectuat o călătorie şi sunt presaţi de timp.

Totodată, conducerea DGASPC Suceava subliniază că în momentul prezentării pentru ridicarea biletelor cetăţenii trebuie să poarte masca corect, să păstreze toate normele de protecţie şi de distanţare fizică.

Reamintim că biletele de călătorie pentru transport interurban acordate persoanelor încadrate în grad de handicap (accentuat sau grav) se eliberează, începând cu data de 22.02.2021, la sediul DGASPC Suceava, de către compartimentul de specialitate. Biletele sunt nominale şi se eliberează în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul orar 9-16, conform procedurilor în vigoare. În momentul prezentării, fiecare persoană va primi un număr de ordine care trebuie respectat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.