Sport Vision a inaugurat la Iulius Mall Suceava cel de-al doilea magazin din nord-estul României

Iulius Mall Suceava a adăugat în portofoliul său o nouă destinație de renume, specializată în articole sportive. Sport Vision, un concept multibrand, propune outfituri sportive de la brand-uri celebre și echipamente pentru toate tipurile de activități, de la fotbal, baschet, training, running, înot, până la accesorii fitness.

Sport Vision a inaugurat cea de-a doua locație a sa din regiunea de nord-est a României, la Iulius Mall Suceava, primul fiind tot în rețeaua Iulius Mall, la Iași. Situat la etajul unu din Iulius Mall Suceava, pe o suprafață de peste 290 mp, retailer-ul propune o gamă diversificată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Pe lângă varietatea articolelor, disponibile pe categorii de activități sportive și hobby-uri, Sport Vision reunește în aceeași locație branduri de renume internațional, precum Champion, Ellesse, Umbro, New Balance sau Salomon. În același timp, este partener al liderilor mondiali din industria de echipamente sportive – Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, ale căror produse pot fi găsite și în cel mai recent magazin inaugurat, singurul din Bucovina.

În oferta retailer-ului se regăsesc echipamente și accesorii potrivite pentru diferite sporturi și activități, atât indoor, cât și outdoor, dar și o diversitate de articole de lifestyle. Totodată, în noul magazin inaugurat în Iulius Mall Suceava este activ și programul de loialitate Sport&Bonus, iar până pe 14 martie 2021, posesorii cardului Sport&Bonus dispun de reducere de până la 20% la toate produsele.

Compania Sport Vision, cu o experiență de peste 25 de ani și o prezență în nouă țări, este lider în vânzările de încălțăminte, îmbrăcăminte și echipamente sportive din regiunea Balcanilor. În cadrul proiectelor IULIUS, Sport Vision este prezent în Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Iași.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.