Noi performanţe în tenisul fălticenean

La sfârşitul săptămânii trecute, sportivii secţiei de tenis de câmp ACS Nada Florilor au participat la turnee organizate în ţară.

În perioada 13 – 14 martie, la Bistriţa Năsăud a avut loc Cupa MXHOST. La categoria U10, sportiva Sara Stan, aflată la a doua participare la un astfel de turneu, a avut o evoluţie foarte bună şi s-a clasat pe poziţia a doua, acumulând şi puncte importante pentru clasamentul naţional.

Sâmbătă, 13 martie, la Botoşani, s-a desfăşurat turneul de tenis de câmp  Cupa Tridex Sport Arena. Sportivii de la Clubul „Nada Florilor” din Fălticeni au avut reprezentanţi la toate categoriile de concurs, locurile I fiind obţinute de  Bianca Sosoi la  Nivelul Roşu (8 ani),  Christian Samachişă,  la Nivelul Portocaliu, Emanuel Benea la Nivelul Verde şi Matei Ursache la Nivelul Galben (copii peste 10 ani).

Duminică, 14 martie, la Oneşti s-a desfăşurat Cupa „Târgu Ocna”, un turneu organizat de Federaţia Română de Tenis. Şi la acest turneu, Locul I la  Nivelul Roşu a fost obţinut de  Bianca Sosoi.

Tot duminică, la Iaşi, a avut Cupa Micii Campioni, competiţie la care Amalia Pintilii, sportivă legitimată la ACS „Nada Florilor” a obţinut Locul II, la egalitate de puncte cu sportiva clasă pe primul loc, departajarea fiind făcută de rezultatul din meciul direct dintre cele două jucătoare.

„Ce poate fi mai frumos pentru un club sportiv decât să vezi că toate trofeele puse în joc la competiţiile naţionale sunt cucerite de copiii minunaţi care se pregătesc aici. Mulţi nu ştiu câtă muncă şi câtă pasiune  pun aceşti copii la antrenamente, de multe ori sunt şi lacrimi pe terenul de tenis, lacrimi care se transformă în competiţii în lacrimile bucuriei. Avem copii valoroşi, nu ne este frică de nici o provocare”, a precizat instructorul secției de tenis copii, Marcel Dascălu.

Următoarea competiţie importantă pentru micii tenismeni din urbea de pe Şomuz  va avea loc pe 3 – 4 aprilie la Bucureşti, iar la vară, cei mai buni sportivi legitimaţi la  ACS „Nada Florilor” vor participa la un turneu internaţional de tenis organizat la Albena, în Bulgaria.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.