Incidența cazurilor de Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 1.02 cazuri la mia de locuitori

Incidența cazurilor de Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 1.02 cazuri la mia de locuitori, a informat, duminică, Prefectura Suceava. Rata de infectare în municipiul Suceava este de 1.87 cazuri la mia de locuitori, iar la Fălticeni este de 1,25 cazuri la mia de locuitori, la Cîmpulung este de 1,28‰, iar la Rădăuți de 0,82‰.

În „zona roșie” rămân în continuare comunele Dorna Arini (3,76‰), Cîrlibaba (3,55‰) și Poiana Stampei (3,49‰), dar și municipiul Vatra Dornei unde incidența se menține la 4,01‰.

Alte 13 localități, între care municipiul Suceava și municipiul Fălticeni sunt în „zona galbenă”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat hotărârea, în ședința extraordinară de duminică, 21 martie, ca orașele Siret, unde incidența cazurilor active de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este de 1,57 la mia de locuitori și Gura Humorului (1,75‰), și comunele Pojorâta (1,68‰) și Todirești (1,61‰) intră în scenariul galben pentru 14 zile după ce rata de infectare cu noul coronavirus a trecut de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

CJSU a mai hotărât, duminică, reintrarea în Scenariul Verde a comunei Comănești unde rata de infectare a scăzut la 1,22‰.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.