Nu mai sunt locuri libere în secţiile ATI din Suceava şi Rădăuţi pentru pacienţi Covid 19

În spitalele din judeţul Suceava erau internate, duminică, un număr de 255 e persoane diagnosticate cu Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era de 30.

La unităţile ATI ale Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava  şi Spitalului Municipal Rădăuţi nu sunt disponibile paturi pentru pacienţi Covid. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sectorul Covid este ocupat la capacitatea maximă, persoane care prezintă infecţie cu noul coronavirus fiind direcţionare către alte spitale.

La nivelul judeţului sunt disponibile 158 de locuri libere Covid şi 56 locuri pentru zona tampon.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ, de sâmbătă până duminică au fost internate 16 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în acelaşi interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate.

În judeţul Suceava sunt 784 de cazuri Covid-19 în evoluţie în 98 de localităţi. Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ teritoriale, din cele 114 localităţi, 16 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 22 au câte un caz în evoluţie, 45 au sub cinci cazuri în evoluţie, 21 au sub zece cazuri în evoluţie iar 10 au peste zece cazuri în evoluţie. Municipiul Vatra Dornei şi comunele Poiana Stampei, Coşna şi Dorna Arini rămân în „zona roşie”

Rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava este de 1.05 la mie, faţă de 1.04 la mie cât s-a înregistrat sâmbătă, a informat, duminică, 28 martie, Prefectura Suceava.

Potrivit DSP Suceava până duminică, un număr de 20.729 de persoane din judeţ au fost declarate vindecate de Covid-19.  Tot până duminică în judeţul Suceava s-au vaccinat împotriva Covid-19 un număr de 46.601 de persoane, din care 23.410 persoane cu rapel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.