Iulius Mall Suceava te încurajează să devii super-erou! Donează în campania „Sânge pentru Viață”!

Iulius Mall Suceava susține și se implică activ în campania „Sânge pentru Viață”, demarată de Fundația Umanitară „NORD 2001”. Alătură-te și tu demersului caritabil și devino membru al echipei care salvează vieți! După ce donezi la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, primești un voucher la unul dintre restaurantele din Iulius Mall Suceava.

La un an de la declararea oficială a pandemiei, suntem cu toții mai empatici, mai atenți cu persoanele dragi nouă și avem o grijă mai mare pentru sănătatea noastră și a celor din jur. În următoarele luni, Iulius Mall Suceava se implică responsabil, împreună cu Fundația Umanitară „NORD 2001” în campania de donare de sânge – Sânge pentru Viață. Dacă mergi și donezi sânge la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, vei primi un tichet, care reprezintă dovada actului caritabil. În baza acelui tichet, prezentat la Centrul Info din Iulius Mall, primești un voucher la unul dintre restaurantele din foodcourt.

De mici visăm să fim super-eroi, iar acum, când suntem adulți, putem deveni salvatori de vieți. În doar 10 minute, cât durează tot procesul de recoltare, devii unul dintre ei. Donația este un gest umanitar, iar în contextul actual atipic orice speranță este importantă pentru fiecare dintre noi. Intră pe site-ul Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, citește criteriile de selecție, iar dacă ești eligibil, treci pe la Centrul de Transfuzii și noi te așteptăm la Iulius Mall Suceava să te bucuri de preparatele tale favorite.

Iulius Mall Suceava împreună cu Fundația Umanitară „NORD 2001” au demarat și acțiuni de conștientizare în cadrul campaniei Sânge pentru Viață, reamintind celor din jur că pot salva vieți. Urmărește paginile de Facebook Iulius Mall Suceava și Sânge pentru România pentru a fi la curent cu noutățile!

Fii și tu super-erou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.