Rezervarea la vaccinare se pierde dacă nu este confirmată în 24 de ore

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat marți, 6 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, că începând de miercuri, 7 aprilie 2021, se va schimba sistemul de programare pentru vaccinare.

Persoanele care s-au înscris pe listele de așteptare pentru vaccin vor primi începând de miercuri, 7 aprilie, o singură notificare, față de trei câte primeau până acum, legat de ziua și ora când sunt așteptați pentru vaccin. Dacă nu confirmă în 24 de ore că se va prezenta la programare, persoana își va pierde locul rezervat și vor fi notificate alte persoane din lista de așteptare, iar persoana care nu a confirmat va trebui să se înscrie din nou pe listă și să aștepte să-i vină rândul pentru vaccinare.

„În cazul în care persoana notificată nu confirmă programarea în centrul de vaccinare în cele 24 de ore, vor fi notificate alte persoane din lista de aşteptare tocmai pentru a rula într-un interval cât mai scurt persoanele care se află în lista de aşteptare. Persoanele care nu îşi confirmă programarea după prima notificare vor avea posibilitatea să se înscrie fie pe lista de aşteptare a unui alt centru, fie să se programeze pe locurile care vor fi disponibile în centrele de vaccinare şi care nu vor mai avea listă de aşteptare”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.